A SELECTION OF HER

PORTFOLIO

LOAD MORE

A SELECTION OF HER

VIDEOS

SOMETHING

ABOUT HER

Het zijn haar fotogenieke en commercieel aantrekkelijke looks, waar velen voor vallen. Bij grote couture designer shows en bij fotoshoots. Op locatie of in de studio. Met inmiddels ervaring voor en achter de schermen, adviseert en begeleidt ze aanstormend talent bij een modellencarrière. Los van haar avontuurlijk en dynamische modellenwerk, blijft ze de paardensport trouw. En echt talent verloochent zich niet. Zo won zij zeer recent met Ewoud J. in Brussel de eerste de kwalificatie en werd ze derde in de Grand Prix van CSI** Brussel.

LOAD MORE

STIJLICOON & QUEEN OF THE CATWALK

Annette Wolf groeit op onder de rook van Utrecht. Een echt buitenkind en al jong gefascineerd door de schoonheid van paarden. Ze droomt van een carrière in de paardensport en kiest daarnaast voor en opleiding tot grafische vormgever. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De woorden van haar opa laten haar niet los: “Met zulke benen word je toch mannequin!” Op haar 18e waagt ze het erop en stuurt enkele vakantiefoto’s naar een modellenbureau. Een gouden greep. Nog geen twee weken later is de eerste boeking een feit. Annette wordt voor de leeuwen gegooid en groeit uit tot The queen of the catwalk.

Haar modellen carrière komt in een stroomversnelling, met internationale commerciële opdrachten. Ze combineert het modellenwerk met haar geliefde paardensport én haar job als communicatie professional. Het dwingt haar op enig moment keuzes te maken en ze besluit fulltime modellenwerk te gaan doen. Met in 2011 de kroon op haar werk: de Dutch Model Award. Nog altijd geniet ze van het modellenwerk. En nog altijd is ze in beeld bij prominente namen. MarcCain, Balmain Paris, Claudia Sträter, Addy van den Krommenacker, Enjoy en Schwarzkopf. Ook werkt ze mee aan landelijke campagnes voor onder andere de Auping, ANWB, Philips, Intratuin en het TV programma Life is Beautiful.

WEDDINGPLANNER

Schoonheid, perfectie en een tomeloze ambitie. Het kenmerkt Annette Wolf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze inmiddels een eigen eventbureau opzette, waarin ze de perfecte bruiloft organiseert: AWedding. En het verhaal gaat door. Haar veelzijdigheid en energieke karakter zijn tekenend voor Annette‘s persoonlijkheid en drive om dromen na te jagen. De kans om daadwerkelijk mee te draaien aan de top, dát is waar Annette voor gaat.

NAAR AWEDDING

FACTS

Hair: Caramel brunette // Eyes: Blue  // Length: 1.79m // Chest: 88 cm // Taille: 66 cm // Hips: 96 cm // Jeans: 27-34 // Size: 36/38 //Shoes: 40

SOME OF HER

CLIENTS

CONTACT

COPYRIGHT